• Slovenský
  • Magyar

Hirdetőtábla
Részletes Csáb Térkép - Geoportál

AKTUÁLIS PROJEKTEK


A Községi Hivatal rekonstrukciója

A Községi Hivatal rekonstrukciója
A Községi Hivatal rekonstrukciója

Dokumentumtár
Fotógaléria
Videógaléria

FIGYELEM!

Tudsz egy készülő rendezvényről, eseményről községünkben?
Történt valami községünkben, amiről nem számoltunk be?
Készítettél olyan fotót, ami községünkkel kapcsolatos?

Értesíts minket, küldj üzenetet, küldj képet a Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. emailcímre.
Köszönjük

FACEBOOK

Visegrádi sport, kulturális és gasztronómiai napok
2009-06-11

2009. június 20.-21. között megrendezésre kerülnek községünkben a Visegrádi sport, kulturális és gasztronómiai napok a szabadtéri színpad, sportpálya, plébánia, alapiskola épületében a Motív polgári társulás, Csáb község, Gerusa polgári társulat és a Csemadok szervezésében.


4 ország, 4 község közös eseménye ez. Magyarországról Herencsény, Csehországból Podivín, Lengyelországból pedig Szaflary csoportjai, szakácsai, sportolói, képviselői vesznek részt ezen a 2 napos rendezvényen.

A programot szombaton 9:00-kor a legkisebbek kezdik a sportpályán. A déli órákban a külföldi vendégek fogadása és községünk bemutatása következik.
A délutáni program 14:00-kor a sportpályán és a szabadtéri színpadon folytatódik, ahol a focié és a finom ételeké lesz a főszerep. Itt kóstolhatjuk meg a különböző nemzetek ételeit, ínyencségeit, és a finom borokat.
19:00-kor kiértékelésekre kerül sor, ahol a 2. BORFESZTIVÁL CSÁB 2009, foci és főzőverseny győzteseit láthatjuk.
Este 21:00-tól fergeteges élő koncert vár mindenkit, a SOHO MUSIC BAND előadásában. A koncert után pedig tánc és disco zene mozgatja majd hajnalig a lábakat.


Vasárnap 10:00-kor a plébániatemplomban ünnepi szentmise keretében találkozik a négy nemzet, amit a Csábi Szeder Fábián Dalegylet és a lengyelországi énekcsoport éneke tesz még különlegesebbé.
A kultúrműsor délután 14:00-kor kezdődik a szabadtéri színpadon, ahol minden község képviselteti magát csoportjaikkal. Továbbá fellép a Partizán folklór csoport, Csábi Szeder Fábián Dalegylet, Harmony énekcsoport, Lukanényei citerazenekar, Meteor együttes. A műsor keretében bemutatásra kerülnek a községek, és a végén értékes tomboladíjak találnak gazdára.

A két nap alatt kiállítás tekinthető meg az alapiskolában, ahol községünk és régiónk múltjára tekinthetünk vissza. Továbbá frissítők, gyerekprogramok és jó hangulat vár mindenkit minden helyszínen.
 
< Előző   Következő >

ELÉRHETŐSÉGEK

Csábi községhivatal
Szeder Fábián 320/162
Tel: +421 47 488 22 11
Mob: +421 903 700 005
Fax: +421 47 488 22 11

SZAVAZÁS

Milyen kapcsolata van Csáb községgel?
 

PILLANATKÉPEK

IDŐJÁRÁS

IT PARTNER

OPENnet.sk - WEBdesign & Solution