• Slovenský
  • Magyar

COVID-19 TEST
Népszámlálás 2021


Népszámlálás 2021

Hirdetőtábla
Részletes Csáb Térkép - Geoportál

AKTUÁLIS PROJEKTEK


Kerti komposztáló minden házhoz

Rekonštrukcia Obecného Úradu
Rekonštrukcia Obecného Úradu

Dokumentumtár
Fotógaléria
Videógaléria

FACEBOOK

Iskola
Beindul az oktatás az alapiskolában
2021-02-07

Share this!


A Csábi Alapiskola és Óvoda igazgatósága értesíti a szülőket, hogy az iskola fenntartója és a Szlovák Köztársaság Oktatási, tudományos, kutatási és sportminisztériumának határozata alapján 2021. február 8-án újra megnyílik a helyi óvoda, az alapiskola alsó tagozata, a napközi és az iskolai menza.


Az iskola felső tagozatos tanulói számára folytatódik a már megszokott távoktatás.

Az óvodás gyerekek és az alsó tagozatos tanulók oktatásának feltétele, hogy az egyik törvényes képviselő 7 napnál nem régebbi negatív COVID-19 teszttel rendelkezik.

A tanuló az iskolába lépéskor leadja az osztályfőnöknek a törvényes képviselő által kitöltött becsületbeli nyilatkozatot , melyben a törvényes képviselő kijelenti, hogy negatív teszttel rendelkezik, mellékeli a negatív teszt fénymásolatát és a tájékoztató érintett személynek önkéntes hozzájárulásról szóló nyilatkozatot .

 
COVID-19 tesztelés az iskolanyitás előtt
2021-02-05

Share this!
Tesztelés

A Csábi Alapiskola és Óvoda értesíti az alkalmazottait, az óvodás gyermekek szüleit valamit a alapiskola alsó tagozatos diákjainak szüleit, hogy az iskolába való belépéshez szükséges COVID-19 tesztelésre 2021. február 6-án, szombaton kerül sor az iskola épületében reggel 8.00 órától délután 14.00 óráig.

A pontos időbeli beosztást minden érintett megkapja péntek este. Az iskolai tesztelés csak az iskola alkalmazottaira, szülőkre, törvényes képviselőkre vonatkozik.

Tesztelésre Nagykürtösön egész hétvégén van lehetőség két helyszínen. Részletek itt.
 
Továbbra is zárva marad az alapiskola és óvoda
2021-01-31

Share this!


Az Iskolaügyi Minisztérium határozata alapján az aktuális járványhelyzetet figyelembe véve, az óvodák és iskolák továbbra is zárva maradnak.

Kérjük, figyeljék az iskolánk honlapját, ahol értesülhetnek az aktuális fejleményekről, valamint a további elérhetőségeiket (email, üzenetek).

 
Zárva marad az alapiskola - INFORMÁCIÓK
2021-01-06

Share this!


Sajnos a kedvezőtlen epidemiológiai helyzet nem teszi lehetővé 2021. január 11-től az iskolai oktatás újraindítását.

Az Iskolaügyi Minisztérium rendelete értelmében 2021. január 11-től iskolánk alsó és felső tagozatos tanulói egyaránt távoktatásban részesülnek.


ALSÓ TAGOZAT

2021. január 11-től az alsó tagozatos tanulók számára megkezdődik a távoktatás. A további információkat és az órarendet az osztályfőnököktől kapják meg 2021. január 8-ig.

2021. január 18-tól az alsó tagozatos tanulók számára megkezdődik a hagyományos iskolai oktatás. A minisztérium ajánlása alapján feltétel, hogy a szülők és az iskolai alkalmazottak tesztelésen vegyenek részt.

Az alsó tagozatos szülők igényelhetik a szociális biztosítótól az ápolási díjat január 11. és 18. között.


FELSŐ TAGOZAT

2021. január 11-től a felső tagozatos tanulók számára folytatódik a távoktatás a „lockdown“ végéig, tehát 2021. január 24-ig.

2021. január 25-től a felső tagozatos tanulók számára is - a járványügyi helyzet függvényében - megkezdődik a hagyományos iskolai oktatás. A minisztérium ajánlása alapján feltétel, hogy a felső tagozatos tanulók, szülők és az iskolai alkalmazottak tesztelésen vegyenek részt.


ÓVODA

Az óvoda 2021. január 11. és 15. között zárva lesz.

Az óvodában az oktató-nevelői tevékenység 2021. január 18-tól újulhat meg, melynek feltétele a minisztérium ajánlása alapján, hogy a szülők és az óvodai alkalmazottak tesztelésen vegyenek részt.

Néhány intézkedés megvalósítása még folyamatban van, többek közt a mintavételi hely kialakítása az iskolában, de minden a járványhelyzet további alakulásától függ.

Kérjük, figyeljék az iskolánk honlapját, ahol értesülhetnek az aktuális fejleményekről, valamint a további elérhetőségeiket (email, üzenetek).

Bízunk benne, hogy közös erővel sikeresen mindent megoldunk!

 
Folytatódik a távoktatás Csábon
2020-12-14

Share this!


A Csábi Alapiskola felső tagozatos tanulóinak iskolába való visszatéréséről döntött az iskola igazgatósága és a fenntartó. Ez alapján 2020. 12. 14-től 2020. 12. 18-ig a szülők nyilatkozatai alapján (a szülők 97% távoktatás mellett voksolt) folytatódik a távoktatás.

A karácsonyi szünet 2020. 12. 21-től 2021. 01. 10-ig tart. Az utolsó tanítási nap 2020. 12. 18-a. Ha a helyzet nem változik, akkor az első tanítási nap 2021. 01. 11-én lesz.
 
ALAPISKOLA - változott a szülők, törvényes képviselők kötelessége
2020-10-15

Share this!


A Csábi Alapiskola és Óvoda vezetősége tájékoztatja a szülőket, törvényes képviselőket, hogy 2020. október 11-től megváltozott a 2020/2021-es tanévre kiadott „Az oktatás és képzés szervezéséről szóló kézikönyv”.

Ennek értelmében a következők változtak: LETÖLTÉS
 
Iskolánk újra zöld fázisba lépett
2020-10-12

Share this!


A Csábi Alapiskola és Óvoda vezetősége tájékoztatja a diákokat, szülőket, hogy a nagykürtösi Regionális Közegészségügyi Hivatal intézkedése alapján iskolánk 2020. október 12-től újra zöld fázisba lépett.

Folytatódik az oktatás a 8.A osztályban, az alapiskola épületében.

A szülők kötelessége továbbra is figyelni a tanulók egészségügyi állapotát és a betegség tüneteinek megjelenésekor felvenni a kapcsolatot a háziorvossal.
 
Iskolánk narancssárga fázisba lépett
2020-10-08

Share this!


A Csábi Alapiskola és Óvoda vezetősége tájékoztatja a diákokat, szülőket, hogy a nagykürtösi Regionális Közegészségügyi Hivatal intézkedése alapján iskolánk 2020. október 8-tól narancssárga fázisba lépett.

Az aktuális előírások alapján szüneteltetik az oktatást a 8.A osztályban, ahol egy diák tesztje kimutatta a COVID-19 vírust.

Felhívják az érintett osztály tanulóinak és a szülőknek figyelmét, hogy október 8-án és 9-én online folytatódik az oktatás az órarend szerint és a tanárok utasítása alapján.

2020. október 12-től (hétfő) újra folytatódik a tanítás az lapiskola épületében.

Karanténba a pozitívan tesztelt személyek (alkalmazottak) és a velük érintkező személyek kerültek, akikkel a Nagykürtösi Regionális Közegészségügyi Hivatal felvette a kapcsolatot.

A szülőkre semmilyen korlátozás nem vonatkozik. A szülők kötelessége figyelni a tanulók egészségügyi állapotát és a betegség tüneteinek megjelenésekor felvenni a kapcsolatot a háziorvossal.
 
Újraindul a tanítás az alapiskolában
2020-09-25

Share this!


A Csábi Alapiskola és Óvoda igazgatósága tájékoztatja az érintetteket, hogy a Nagykürtösi Regionális Közegészségügyi Hivatal értesítése alapján iskolánk hétfőtől, azaz 2020. szeptember 28-tól újra zöld fázisba lép.

Ez azt jelenti, hogy a pozitívan tesztelt személyek (alkalmazottak) a 10 nap izolálás után visszatérhetnek az iskolába.

Az iskolára hétfőtől semmilyen korlátozás nem vonatkozik, így az órarend szerint folytatódik a tanítás.

A törvényes képviselő a diák három napnál hosszabb (hétvégéket és az ünnepnapokat is beleszámítva) hiányzása után írásbeli nyilatkozatot nyújt be, amelyben kijelenti, hogy a tanuló nem mutatja fertőző betegség tüneteit, és nem rendeltek el számára karanténintézkedéseket.

 
Szünetel az oktatás az alapiskolában
2020-09-19

Share this!


A Csábi Alapiskola és Óvoda igazgatósága tájékoztatja Önöket, hogy a Nagykürtösi Regionális Közegészségügyi Hivatal határozata alapján 2020. 09. 21-től 2020. 09. 27-ig szünetelteti az oktatást intézményben.

Felhívják a tanulók és a szülők figyelmét, hogy 2020. 09. 21-től folytatódik az online oktatás, melyről tájékoztatva lesznek az osztályfőnökök által.

Karanténba a pozitívan tesztelt személyek (alkalmazottak) és a velük érintkező személyek kerültek, akikkel a Nagykürtösi Regionális Közegészségügyi Hivatal felvette a kapcsolatot.

A szülőkre semmilyen korlátozás nem vonatkozik. A szülők kötelessége figyelni a tanulók egészségügyi állapotát és a betegség tüneteinek megjelenésekor felvenni a kapcsolatot a háziorvossal.

Figyeljék az iskola honlapját, ahol folyamatosan közölik az újabb információkat!
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

Találatok 1 - 20 / 129

ELÉRHETŐSÉGEK

Csábi községhivatal
Szeder Fábián utca 320/162
Tel: +421 47 488 22 11
Mob: +421 903 700 005

SZAVAZÁS

Milyen kapcsolata van Csáb községgel?
 

PILLANATKÉPEK

FIGYELEM!

Tudsz egy készülő rendezvényről, eseményről községünkben?
Történt valami községünkben, amiről nem számoltunk be?
Készítettél olyan fotót, ami községünkkel kapcsolatos?

Értesíts minket, küldj üzenetet, küldj képet a Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. emailcímre.
Köszönjük