• Slovenský
  • Magyar

Hirdetőtábla
Részletes Csáb Térkép - Geoportál

AKTUÁLIS PROJEKTEK


Kerti komposztáló minden házhoz

Rekonštrukcia Obecného Úradu
Rekonštrukcia Obecného Úradu

Dokumentumtár
Fotógaléria
Videógaléria

FIGYELEM!

Tudsz egy készülő rendezvényről, eseményről községünkben?
Történt valami községünkben, amiről nem számoltunk be?
Készítettél olyan fotót, ami községünkkel kapcsolatos?

Értesíts minket, küldj üzenetet, küldj képet a Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. emailcímre.
Köszönjük

FACEBOOK

Kultúra
Újabb cikk a Hajnalok Völgye fesztiválról
2010-11-25

Share this!
 A Szabad Újság (szlovákiai hetilap) 47. számában újabb beszámoló olvasható a Hajnalok Völgye 3 fesztiválról.

Szintén ajánljuk mindenki figyelmébe.
 
"Csábi csoda"
2010-11-22

Share this!
 A szlovákiai VASÁRNAP hetilap 48-as (eheti) számában ezzel a címmel jelenik meg egy cikk a Csábi Szeder Fábián Dalegyletről és az általuk szervezett Hajnalok Völgye fesztivál harmadik évadáról.

Ajánljuk mindenki figyelmébe.
 
Rádióban a Hajnalok Völgye 3-ról
2010-11-18

Share this!
 2010 november 21-én a Pátria rádióban a Muzsikáló reggel című műsorban 7:05-től egy órás beszámolót, kerekasztal beszélgetés hallható a Hajnalok Völgye 3 kortárs kórusfesztiválunkról. Megszólalnak a karvezetők és zeneszerzők, valamint részleteket lehet hallani majd a koncertről is.

Interneten itt halható majd az élő adás: ONLINE

 
A zene végigkíséri életünket
2010-11-15

Share this!
 A szlovákiai Új Nő magazin novemberi számában újból olvashatunk Csábbal kapcsolatosan. "A zene végigkíséri életünket" címmel jelent meg egy cikk a Csábi Szeder Fábián Dalegyletről és az általuk szervezett Hajnalok Völgye fesztiválról.

Ajánljuk mindenki figyelmébe.
 
Hajnalok Völgye 3 - Kortárs Kórusfesztivál Csábon
2010-11-02

Share this!
 2010. november 6-án 16 órakor a csábi római katolikus templomban immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Hajnalok Völgye 3 - Kortárs Kórusfesztivál Csábon elnevezésű fesztivál, Szlovákia egyetlen ilyen jellegű rendezvénye.

Idén a vendéglátó Csábi Szeder Fábián Dalegylet mellett olyan nagyszerű énekkarok vállalták a fellépést, és ezzel egy vadonatúj mű először való előadását, mint a Solymári Férfikórus, a Csermely Kórus Kassáról, valamint a Kölcsey Kórus Debrecenből. Olyan zeneszerzők, mint Zombola Péter, Horváth Márton Levente, Fekete Gyula, Sebők Péter, Jozef Podprocký, Tóth Péter és Tóth Árpád egy-egy művének ősbemutatója fog felcsendülni a csábi római katolikus templom falai között. A koncert után a Hajnalok Völgye közönségdíját maga a közönség ítélheti oda az egyik alkotónak. Minden egyéb információt a WWW.HAJNL.DALEGYLET.COM oldalom megtalálnak.
Bővebben...
 
Indul a Hajnalok Völgye 3 – Kortárs kórusfesztivál új weboldala
2010-09-26

Share this!
 Alig több mint 1 hónap múlva, november 6-án ismét megrendezésre kerül a Hajnalok Völgye kortárs kórusfesztivál községünkben.
Ennek kapcsán egy megújult weboldal informál minket a készülődésről és egyben az elmúlt évadok eseményeiről is.
Az oldal címe: www.hajnal.dalegylet.com
 
Megjelent a Hajnalok Völgye 2 CD
2010-07-30

Share this!
 Elkészült a Hajnalok Völgye 2 CD, amely tartalmazza a második Csábon megrendezésre került kortárs kórusfesztivál hanganyagát 6 ősbemutatóval. Bónuszként szerepelnek a CD-n az előző fesztivál ősbemutatói is. Köszönet a Szlovák Kulturális Minisztériumnak a támogatásért. A CD-t ajánljuk mindenki figyelmébe.

Aki szeretne belőle vagy szeretné támogatni a fesztivál 3. évadját is érdeklődjön a Csábi Szeder Fábián Dalegyletnél, Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. , www.dalegylet.com , www.hajnal.dalegylet.com elérhetőségeken.
 
DIÓSJENŐI HÉTVÉGE
2010-07-26

Share this!
Július 16.-18. között falunk is meghívást kapott új partnertelepülésünk, Diósjenő (Magyarország) által szervezett nemzetközi községtalálkozóra.

A rendezvényt a diósjenői katolikus templomban kórusunk, a Csábi Szeder Fábián Dalegylet koncertje nyitotta meg, mely nagy sikert aratott.
 
FALUNAP 2010 képekben - II.rész
2010-07-15

Share this!
Képek a táncmulatságról, ünnepi szentmiséről és a kultúrprogramról.
- GALÉRIA -
 
Visegrádi napok – Herencsény
2010-07-13

Share this!
Július 3.-4. között falunk is képviseltette magát a Visegrádi napokon, melyek ebben az évben Herencsénybe kerültek megrendezésre.

A polgármesterünk, plébánosunk és képviselő testületünk tagjain kívül kórusunk a Csábi Szeder Fábián Dalegylet és az Öregfiúk csapata is megjelent a rendezvényen.
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 Következő > Utolsó >>

Találatok 281 - 300 / 319

ELÉRHETŐSÉGEK

Csábi községhivatal
Szeder Fábián 320/162
Tel: +421 47 488 22 11
Mob: +421 903 700 005
Fax: +421 47 488 22 11

SZAVAZÁS

Milyen kapcsolata van Csáb községgel?
 

PILLANATKÉPEK

IDŐJÁRÁS