• Slovenský
  • Magyar

Hirdetőtábla
Részletes Csáb Térkép - Geoportál

AKTUÁLIS PROJEKTEK


A Községi Hivatal rekonstrukciója

A Községi Hivatal rekonstrukciója
A Községi Hivatal rekonstrukciója

Dokumentumtár
Fotógaléria
Videógaléria

FIGYELEM!

Tudsz egy készülő rendezvényről, eseményről községünkben?
Történt valami községünkben, amiről nem számoltunk be?
Készítettél olyan fotót, ami községünkkel kapcsolatos?

Értesíts minket, küldj üzenetet, küldj képet a Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. emailcímre.
Köszönjük

FACEBOOK

Kultúra
Véget ért a jubileumi Hajnalok Völgye fesztivál
2012-11-15

Share this!
Nagy sikert aratott a jubileumi, immár ötödik Hajnalok Völgye fesztivál. Sok élménnyel gazdagította a katolikus templomunkba ellátogató közönséget és szereplőket egyaránt. Minden részletet, eredményeket, TV és rádió felvételeket, valamint fotókat a hivatalos weboldalon találnak.

Köszönet a résztvevőknek, támogatóknak és a közönségnek.
 
Hajnalok Völgye 5 – Jubileumi Kortárs Kórusfesztivál Csábon
2012-11-06

Share this!
A Hajnalok Völgye első jubileumához érkezett, Csáb immár 5. alkalommal ad otthont Szlovákia egyetlen kortárs kórusfesztiváljának. A rendezés minden téren a Csábi Szeder Fábián Dalegylet érdeme, akik ismét európai színvonalú műsort szerveztek össze a hallgatóknak 2012. november 10-ére, szombatra, 16 órai kezdettel a csábi római katolikus templomba.

A minden eddiginél színvonalasabbnak ígérkező műsor összesen 7 ősbemutatót tartogat Magyarországról, Szlovákiából és Dél-Koreából. A szervező kórus mellett olyan kiváló meghívott együttesek lépnek fel, mint a komáromi Concordia Vegyeskar, a budapesti Discantus Énekegyüttes, valamint az MR Gyermekkórus (Magyar Rádió).

Egyéb információk a WWW.FESZTIVAL.DALEGYLET.COM oldalon.
Bővebben...
 
Nyugdíjas találkozó
2012-10-29

Share this!
Október 21-én az idősek hónapja keretében nyugdíjas találkozóra került sor alapiskolánk éttermében. Az összegyűlt több mint 70 érdeklődőt egész estig tartó műsor várta, melyet Martin László polgármester nyitott meg.
A program első részében a Művészeti Alapiskola diákjai Zaťko Veronika vezetésével adtak elő elsősorban csábi népdalokat. Ezt Fónod Zsuzsanna összeállítása követte, a kultúrműsort Miskei Mónika verse zárta.
A vacsora alatt és után a helyi Meteor zenekar játszotta az örökzöld dallamokat. A szünetekben az asztaloknál Hegedűs László és Zatyko Ferenc harmonikával énekeltette meg a vendégeket. A végén pedig a tánc sem maradt el.
Köszönjük mindenkinek aki segítette ennek az összejövetelnek a létrejöttét.
 
Cikkek a KÜRTÖS októberi számában
2012-10-25

Share this!
 A Kürtös havilap legújabb, októberi számában két cikk jelent meg községünkkel kapcsolatban. Ajánljuk mindenki figyelmébe.

Bővebben...
 
Október az idősek hónapja
2012-10-17

Share this!
 Csáb polgármestere és a képviselő-testület az idősek hónapja keretében szeretné kifejezni köszönetét községünk nyugdíjasainak. Ezért október 21-én vasárnap délután 16.30-kor zenés kultúr-műsor várja Őket az alapiskola éttermébe. Fellépnek a Művészeti Alapiskola diákjai és Fónod Zsuzsanna, a zenét pedig a METEOR együttes szolgáltatja. Frissítő biztosítva.

Mindenkit szeretettel hívnak erre a találkozóra.
 
Balassagyarmaton koncertezik dalegyletünk
2012-10-02

Share this!
 A Csábi Szeder Fábián Dalegylet meghívást kapott Balassagyarmatra, ahol október 7-én vasárnap a III. Egyházközségi napok keretében ad önálló koncertet. A kétnapos rendezvény záróeseménye a Szentháromság Plébániatemplomban 17 órától lesz hallható.
Mindenkit nagy szeretettel várnak.
 
Cikkek a KÜRTÖS szeptemberi számából
2012-10-01

Share this!
 A Kürtös havilap legújabb számában három cikk jelent meg Csábbal kapcsolatban. Akik lemaradtak most elolvashatják.


 
Cikkek a KÜRTÖS szeptemberi számában
2012-09-18

Share this!
 A Kürtös havilap legújabb, szeptemberi számában két cikk jelent meg községünkkel kapcsolatban. Ajánljuk mindenki figyelmébe.

Bővebben...
 
Megjelent a Hajnalok Völgye 4 CD
2012-09-17

Share this!
 A kellő anyagi támogatás hiányában csak most, de elkészült a Hajnalok Völgye 4 CD, amely tartalmazza a negyedik kortárs fesztiválunk hanganyagát 6 ősbemutatóval. Köszönet a Szlovák Kormányhivatalnak a támogatásért. A CD-t ajánljuk mindenki figyelmébe.

Aki szeretne belőle vagy szeretné támogatni a fesztivált érdeklődjön a Csábi Szeder Fábián Dalegyletnél, Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. , www.dalegylet.com , www.fesztival.dalegylet.com elérhetőségeken.
 
Nyárzáró összefoglaló
2012-08-27

Share this!
Szombaton egész nap programok várták a focipályán és a szabadtéri színpadnál községünk lakóit.

Délelőtt Gyereknap keretében ügyességi játékok, versenyek várták a kicsiket. Többek között futásban, célba dobásban, zsákban ugrálásban, kötélhúzásban méretkeztek meg.

Délután focitorna zajlott, melyet a hazai csapat nyert meg Balassagyarmat, Pliešovice és Rétság előtt. A legjobb játékos a hazai Cibuľa Péter lett.

Az esti programot Ayala humorista, előadó művész Magyarországról nyitotta meg Csábon rég nem látott zenés kabaréműsorral. A napot a hazai OKÉ musicband zárta hajnalig tartó táncmulatsággal.

Köszönet a rendezőknek és támogatóknak.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Találatok 181 - 200 / 291

ELÉRHETŐSÉGEK

Csábi községhivatal
Szeder Fábián 320/162
Tel: +421 47 488 22 11
Mob: +421 903 700 005
Fax: +421 47 488 22 11

SZAVAZÁS

Milyen kapcsolata van Csáb községgel?
 

PILLANATKÉPEK

IDŐJÁRÁS

IT PARTNER

OPENnet.sk - WEBdesign & Solution