• Slovenský
  • Magyar

Hirdetőtábla
Részletes Csáb Térkép - Geoportál

AKTUÁLIS PROJEKTEK


Kerti komposztáló minden házhoz

Rekonštrukcia Obecného Úradu
Rekonštrukcia Obecného Úradu

Dokumentumtár
Fotógaléria
Videógaléria

FIGYELEM!

Tudsz egy készülő rendezvényről, eseményről községünkben?
Történt valami községünkben, amiről nem számoltunk be?
Készítettél olyan fotót, ami községünkkel kapcsolatos?

Értesíts minket, küldj üzenetet, küldj képet a Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. emailcímre.
Köszönjük

FACEBOOK

Kultúra
Színházlátogatás
2014-06-09

Share this!


A Csemadok Csábi Alapszervezete színházlátogatást szervez 2014. június 21-én, szombaton délután autóbusszal Budapestre a Thália színházba a Liliom (külvárosi legenda 2 felvonásban) című előadásra. Érdeklődni és jelentkezni Zaťko Ervinnél lehet (tel.: 0905 560858).
Bővebben...
 
Májfázás
2014-06-06

Share this!
 Szombaton fogják falunk fiataljai széthordani a májfákat a templomhoz, parkhoz és a lányokhoz :-) Gyülekező a szabadtéri színpadnál 10 órakor, indulás az erdőbe 11.30-kor. A szervezők várják az érdeklődőket.
 
Cikkek a KÜRTÖS májusi számából
2014-06-03

Share this!
 A Kürtös havilap májusi számában cikkek jelentek meg Csábbal kapcsolatban. Akik lemaradtak most elolvashatják.


 
Gyermeknap
2014-05-29

Share this!


A Csábi Alapiskola és Csáb Község mindenkit nagy szeretettel hív a május 30-án (pénteken) 8:00-tól megvalósuló gyereknapra a iskola területére. Kézműves foglalkozás, ügyességi játékok és sportolási lehetőség, arcfestés, légvár és jó szórakozás vár minden gyereket.
 
Cikkek a KÜRTÖS áprilisi számából
2014-05-28

Share this!
 A Kürtös havilap áprilisi számában cikkek jelentek meg Csábbal kapcsolatban. Akik lemaradtak most elolvashatják.


 
Ifjú tehetségek járási fesztiválja
2014-05-23

Share this!


Május 18-án második alkalommal rendezték meg az Ifjú tehetségek járási fesztiválját. A helyszín idén a lukanényei kultúrház volt, ahol Csáb is képviseltette magát a több mint 30 fellépő között.  

Az énekes kategóriában indult György Marika, Híves Boglárka és Csécs Miklós is, aki a kategóriának győztese lett, valamint a fesztivál elején fellépett a Soul Without Limits zenekar (Balga Krisztián, Zagyi Nikolas, Balga Marcel, Molnár Kristóf).

A Csemadok Csábi Alapszervezete idén is adott át különdíjat a legjobb produkcióért, amelyet Böjtös Natália Ipolykesziről kapott.

Gratulálunk!

 
Elkelt a Hajnalok Völgye kortárs különdíj
2014-05-21

Share this!
A XVI. KODÁLY NAPOK keretében május 18-án már második alkalommal részesült felnőtt énekkar Hajnalok Völgye - kortárs különdíjban.Ezt a Hajnalok Völgye - kortárs kórusfesztivál Csábon elnevezésű rendezvény szervezői ajánlottuk fel annak a kórusnak, mely a zsűri megítélése szerint a legjobban interpretált mai, élő zeneszerzőtől származó kórusművet.

A zsűri választása a Komáromi Concordia Vegyeskarra esett, akik Tóth Péter - Pénteki ima Hajnalok Völgye díjas művét szólaltatták meg versenyprogramjuk keretében.
Bővebben...
 
Cikk a KÜRTÖS májusi számában
2014-05-21

Share this!
KürtösA Kürtös havilap legújabb, májusi számában cikkek jelentek meg községünkkel kapcsolatban. Ajánljuk mindenki figyelmébe.
Bővebben...
 
Csábi ORGONAest 4
2014-05-06

Share this!
A Csemadok Csábi Alapszervezete és a Csábi Szeder Fábián Dalegylet immár negyedik alkalommal rendezi meg a rendhagyó Csábi ORGONAestet, ahol egy órás koncert keretében egy elismert orgonaművész mutatja be repertoárját, mely korokon és műfajokon átívelve ismerteti meg a hallgatókat a hangszerek királynőjeként is emlegetett zeneszerszámmal.

Bár a koncerten az orgona játssza a főszerepet, ugyanakkor a meghívott előadóművész énekes szólistával együtt is előad műveket. A felcsendülő darabokhoz rövid kommentárok is elhangzanak majd, melyek segítik a művek megértését, illetve érdekesebbé teszik a darabok követését felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Az orgonaművész játékát, aki a karzaton játszik most már a közönség is láthatja kamerák és kivetítő segítségével. Reményeink szerint így még nagyobb élmény lesz a koncert.


Idén május 11-én az Egerből érkező Réz Lóránt orgonaművész szólaltatja meg a templom orgonáját.

Mindenkit nagy szeretettel várunk 2014. május 11-én vasárnap 16:30-kor Csábon a római katolikus templomban! A belépés ingyenes.

Bővebb információk a www.dalegylet.com weboldalon, valamint az aTEMPO.sk zenei portálon, amely az esemény médiapartnere.

A rendezvény fő támogatója a Szlovák kormányhivatal.
 
Csábi népdalokról a Zeneakadémián
2014-04-23

Share this!


Hogyan lehet az éneklés mindenkié? címmel nemzetközi konferenciát rendeznek Budapesten a Liszt Ferenc Zeneakadémián április 23. és 27. között.
Ennek keretében pénteken április 25-én a Csáb faluba' című népdalkötet megszületéséről tart előadást Zaťko Ervin és Celeng Csilla.
A rendezvényről bővebben az aTEMPO.sk zenei portálon olvashatunk.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Találatok 141 - 160 / 326

ELÉRHETŐSÉGEK

Csábi községhivatal
Szeder Fábián 320/162
Tel: +421 47 488 22 11
Mob: +421 903 700 005
Fax: +421 47 488 22 11

SZAVAZÁS

Milyen kapcsolata van Csáb községgel?
 

PILLANATKÉPEK

IDŐJÁRÁS