• Slovenský
  • Magyar

Hirdetőtábla
Részletes Csáb Térkép - Geoportál

Dokumentumtár
Fotógaléria
Videógaléria

AKTUÁLIS PROJEKTEK

Program obnovy dediny - Evolučná záhrada

FIGYELEM!

Tudsz egy készülő rendezvényről, eseményről községünkben?
Történt valami községünkben, amiről nem számoltunk be?
Készítettél olyan fotót, ami községünkkel kapcsolatos?

Értesíts minket, küldj üzenetet, küldj képet a Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. emailcímre.
Köszönjük

FACEBOOK

Kultúra
Színházlátogatás
2014-06-09

Share this!


A Csemadok Csábi Alapszervezete színházlátogatást szervez 2014. június 21-én, szombaton délután autóbusszal Budapestre a Thália színházba a Liliom (külvárosi legenda 2 felvonásban) című előadásra. Érdeklődni és jelentkezni Zaťko Ervinnél lehet (tel.: 0905 560858).
Bővebben...
 
Májfázás
2014-06-06

Share this!
 Szombaton fogják falunk fiataljai széthordani a májfákat a templomhoz, parkhoz és a lányokhoz :-) Gyülekező a szabadtéri színpadnál 10 órakor, indulás az erdőbe 11.30-kor. A szervezők várják az érdeklődőket.
 
Cikkek a KÜRTÖS májusi számából
2014-06-03

Share this!
 A Kürtös havilap májusi számában cikkek jelentek meg Csábbal kapcsolatban. Akik lemaradtak most elolvashatják.


 
Gyermeknap
2014-05-29

Share this!


A Csábi Alapiskola és Csáb Község mindenkit nagy szeretettel hív a május 30-án (pénteken) 8:00-tól megvalósuló gyereknapra a iskola területére. Kézműves foglalkozás, ügyességi játékok és sportolási lehetőség, arcfestés, légvár és jó szórakozás vár minden gyereket.
 
Cikkek a KÜRTÖS áprilisi számából
2014-05-28

Share this!
 A Kürtös havilap áprilisi számában cikkek jelentek meg Csábbal kapcsolatban. Akik lemaradtak most elolvashatják.


 
Ifjú tehetségek járási fesztiválja
2014-05-23

Share this!


Május 18-án második alkalommal rendezték meg az Ifjú tehetségek járási fesztiválját. A helyszín idén a lukanényei kultúrház volt, ahol Csáb is képviseltette magát a több mint 30 fellépő között.  

Az énekes kategóriában indult György Marika, Híves Boglárka és Csécs Miklós is, aki a kategóriának győztese lett, valamint a fesztivál elején fellépett a Soul Without Limits zenekar (Balga Krisztián, Zagyi Nikolas, Balga Marcel, Molnár Kristóf).

A Csemadok Csábi Alapszervezete idén is adott át különdíjat a legjobb produkcióért, amelyet Böjtös Natália Ipolykesziről kapott.

Gratulálunk!

 
Elkelt a Hajnalok Völgye kortárs különdíj
2014-05-21

Share this!
A XVI. KODÁLY NAPOK keretében május 18-án már második alkalommal részesült felnőtt énekkar Hajnalok Völgye - kortárs különdíjban.Ezt a Hajnalok Völgye - kortárs kórusfesztivál Csábon elnevezésű rendezvény szervezői ajánlottuk fel annak a kórusnak, mely a zsűri megítélése szerint a legjobban interpretált mai, élő zeneszerzőtől származó kórusművet.

A zsűri választása a Komáromi Concordia Vegyeskarra esett, akik Tóth Péter - Pénteki ima Hajnalok Völgye díjas művét szólaltatták meg versenyprogramjuk keretében.
Bővebben...
 
Cikk a KÜRTÖS májusi számában
2014-05-21

Share this!
KürtösA Kürtös havilap legújabb, májusi számában cikkek jelentek meg községünkkel kapcsolatban. Ajánljuk mindenki figyelmébe.
Bővebben...
 
Csábi ORGONAest 4
2014-05-06

Share this!
A Csemadok Csábi Alapszervezete és a Csábi Szeder Fábián Dalegylet immár negyedik alkalommal rendezi meg a rendhagyó Csábi ORGONAestet, ahol egy órás koncert keretében egy elismert orgonaművész mutatja be repertoárját, mely korokon és műfajokon átívelve ismerteti meg a hallgatókat a hangszerek királynőjeként is emlegetett zeneszerszámmal.

Bár a koncerten az orgona játssza a főszerepet, ugyanakkor a meghívott előadóművész énekes szólistával együtt is előad műveket. A felcsendülő darabokhoz rövid kommentárok is elhangzanak majd, melyek segítik a művek megértését, illetve érdekesebbé teszik a darabok követését felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Az orgonaművész játékát, aki a karzaton játszik most már a közönség is láthatja kamerák és kivetítő segítségével. Reményeink szerint így még nagyobb élmény lesz a koncert.


Idén május 11-én az Egerből érkező Réz Lóránt orgonaművész szólaltatja meg a templom orgonáját.

Mindenkit nagy szeretettel várunk 2014. május 11-én vasárnap 16:30-kor Csábon a római katolikus templomban! A belépés ingyenes.

Bővebb információk a www.dalegylet.com weboldalon, valamint az aTEMPO.sk zenei portálon, amely az esemény médiapartnere.

A rendezvény fő támogatója a Szlovák kormányhivatal.
 
Csábi népdalokról a Zeneakadémián
2014-04-23

Share this!


Hogyan lehet az éneklés mindenkié? címmel nemzetközi konferenciát rendeznek Budapesten a Liszt Ferenc Zeneakadémián április 23. és 27. között.
Ennek keretében pénteken április 25-én a Csáb faluba' című népdalkötet megszületéséről tart előadást Zaťko Ervin és Celeng Csilla.
A rendezvényről bővebben az aTEMPO.sk zenei portálon olvashatunk.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Találatok 101 - 120 / 286

ELÉRHETŐSÉGEK

Csábi községhivatal
Szeder Fábián 320/162
Tel: +421 47 488 22 11
Mob: +421 903 700 005
Fax: +421 47 488 22 11

SZAVAZÁS

Milyen kapcsolata van Csáb községgel?
 

PILLANATKÉPEK

IDŐJÁRÁS

IT PARTNER

OPENnet.sk - WEBdesign & Solution

STATISZTIKA

Hírek: 2448

Látogatók: 7046197

Épp 2 vendég online

HÍRLEVÉL

Regisztráljon, ha szeretne értesítést kapni az újdonságokról!